Wear your Art at Museum Storck

Poartă arta cu tine, acesta este mesajul pe care ARGO îl transmite în această toamnă și alegem Muzeul Storck să ne fie reprezentant.

Colecția elegantă Fall New Silk este realizată în întregime din mătase și păstrează parfumul florilor și clipa naturilor statice bogat decorate din tablourile Almei Redlinger. Modelele alese pentru fiecare imprimare: Macii, Orașul și Atelierul sunt atent potrivite cu mătăsuri somtuoase și voaluri în nuanțele toamnei pentru femeia care vrea să fie frumoasă și să poarte ARTA cu ea.

Toate piesele colecției elegante, Fall New Silk, au fost fotografiate în Muzeul Storck, casă devenită monument istoric, și transformate într-o campanie de recunoaștere și respectare a valorilor culturale.

“Mă emoționez și acum când mă gândesc la prima filă citită din “Fresca vieții mele” de Cecilia Cuțescu Storck. Această doamnă a timpurilor trecute m-a învățat să îmi făuresc cu mare meștesug colecția ca pe o opera de artă, opera simtită, gândită și văzută cu mulți ani înainte de a o face. La ea în atelier este scris deasupra ușii crezul ei artistic pe care mi-l însușesc și eu: “Muncește, muncește și iarăși muncește”. Acest lucru îl transmit mai departe tuturor tinerilor și îi invit să vadă puterea dragostei captată în frescele ce decorează interiorul, în tablourile vechi, în izvorul și gradina casei roșu Pompei, din strada Vasile Alecsandi, și toate să îi facă să descopere un București pe care trebuie să îl iubescă.” Andreea Buga

Pentru toți iubitorii de artă dar și cei care vor să o descopere în această toamnă ARGO oferă, pentru fiecare piesă vestimentară comandată, 2 bilete de intrare la Muzeul Storck, unde este expusă colecția „Frederic Storck și Cecilia Cuțescu Storck” cu incredibilele frescele și picturile originale ale Ceciliei Cuțescu-Storck.

Arta este cool, chic și se poartă cel mai bine la Muzeul Storck.

 

 

 

Echipa :

Foto: Tibi Vîntur

Stylist: Ovidiu Buta

Make-Up: Raluca Crăciun

Hair: Adonis Enache

Modele: Cezara, Mandarina Models

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *